Bútoralkatrész Webáruházunk német, minőségi termékeket forgalmaz elsősorban. Azt hiszem nem kell a német precizitást dícsérni. Bár sok termék megtalálható a magyar piacon, mi mégis azt választottuk, hogy minőséget árusítunk. Az anyagok minősége, a gyártási folyamatok, a teherbírás és még sorolhatnám, nemhogy felveszi a versenyt a hazánkban megtalálható bútoralkatrészek többségével, de jóval felül is múlja azokat! Az anyavállalat jelenleg több mint 50.000 terméket forgalmaz, ami már önmagában is figyelemre méltó. Ezen termékek bármelyikét mi is árusítjuk megrendelésre! A termékek megtekinthetőek

ITT

Ezen kívűl nem titkolt szándékunk, a vidéki, nem elérhető falvak, községek és városok bútoralkatrészekkel történő ellátása. Bár országosan szállítunk, mégis újabb és újabb lehetőségeket keresünk egy-egy terület "meghódítására" ! Ha tud ilyet, szóljon, akár még munkatársak is lehetünk! 

Mi nem mondunk hangzatos szlogeneket, nincsenek felesleges reklámfelületeink. Csak megpróbáljuk bemutatni a minőséget. Nézzen szét bátran, ha bármilyen kérdése van, állunk elébe!

És itt megnézheti mások véleményét a webáruházról:

 Ügyfelek véleménye a cégről

Ügyfélszolgálat:06/70/532-0572

Email:aruhaz@butoralkatreszbolt.hu


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Adó 0 Ft
Összesen 0 Ft

Az árak bruttóban értendőek

Fizetés

Reklám

Keresés