Bútoralkatrészbolt Törzsvásárlói Program - GYIK

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy hűségprogramunk jelenleg kísérleti módban üzemel, így kisebb fennakadások lehetnek, de természetesen a pontok beválthatóak! Kérjük, ha bármilyen problémát észlelnek jelezzék felénk! Köszönjük.

1. Mi a Bútoralkatrészbolt Hűségprogram?

 Hűségprogramunkkal áruházunkban történő vásárlását, valamint bizalmát szeretnénk viszonozni. Pontgyűjtő hűségprogramunk rendkívül egyszerű.

Amennyiben Ön a Bútoralkatrészbolt webáruházban vásárol, hűségpontokat kap, melyet Hűségkuponra tud beváltani.

A Hűségkupont későbbi vásárlásainál igény szerint beválthatja, s így - az összegyűjtött pontoktól függően, akár több ezer forint kedvezménnyel is hozzájuthat a kiválasztott termékhez!
Tehát a Bútoralkatrészbolt Hűségkupon, a Bútoralkatrészbolt webáruházban teljes értékű fizetőeszköz.

 

2. Hogyan működik a Hűségprogram?

 Amikor leadja megrendelését, a rendelési összeg alapján kiszámításra kerülnek Hűségpontjai. ( a megrendelés összegébe a kiszállítási díj nem tartozik bele, erről bővebben a 7.-8. pontokban olvashat.) Ezeket a pontokat bármikor megtekintheti a webáruházba belépve, a hűségponjaim menüpont alatt. Miután Ön a megrendelt termék(ek)et átvette és kifizette, valamint a kifizetett összeg beérkezik hozzánk (ennek az adminisztrációs folyamatnak az átfutási ideje ~3-8 nap) a megrendelés összegét "Jóváhagyjuk". Ezt követően a jóváhagyott pontok megjelennek az Ön fiókjában. A pontok folyamatosan gyűlnek, tehát a folyamatos vásárlásaival, egyre nagyobb kedvezményre jogosult.

A hűségpontoknak nincs lejárati idejük, így addig gyűjtheti, míg jónak látja, és akkor váltja be, amikor akarja. A Hűségkupon 12 hónapig érvényes, ezért javasoljuk, hogy a kupont akkor váltsa be, ha vásárolni szeretne, így elegendő lesz egy kedvezmény kupon kódját megadni és nem kell attól félni, hogy idő előtt lejár. Későbbi vásárlásaival  további pontokat gyűjthet, és akár új kuponra is válthatja.

A termékek oldalán a termékekért kapható maximális pont van feltüntetve. Azonban, ha a termék egy másik fajtája kerül megvásárlásra, akkor annak függvényében változik a beváltható pontok értéke

 

 3. Pontok átváltása kuponra

 Minden, www.butoralkatreszbolt.hu webáruházban elköltött

100 Ft után Ön 1 Pontot kap.

1 pont értéke=5Ft

 Tehát, ha például 15.000Ft értékben vásárol, akkor azért 150 pontot kap, ami 150x5=750Ft kedvezményre jogosítja következő vásárlásánál.

 4. Pontok beváltása

 A pontok beváltása hűségkuponra, a fiókba belépve, a HŰSÉGPONTJAIM menüpontra kattintva érhető el. Ha szeretnénk beváltani, akkor a "Beváltom a pontjaimat kuponra" kell kattintani, majd egy megerősítő kérdés után máris aktiváltuk a kuponunkat.

Az ajándék kuponok használata:

Sikeres bejelentkezés után megjelenik a felhasználói felület a bal oldalon. Itt a KUPONJAIM fülre kattintva megjelenik, ha Ön birtokol valamilyen kupont. Információkat láthat arról, hogy milyen értékű vásárlásnál használhatja fel és hogy hány százalék kedvezményre jogosult. Az akciós termékeknél is felhasználhatja, így akár több ezer forintot is megtakaríthat! Ha kiválasztotta a megfelelő termékeket, akkor a KOSÁR fülre kattintva láthatja a kiválasztott termékeket. Itt hozzá is adhat, el is vehet belőle. A KUPONOK felirat mellé kell beírnia a kupon kódját és megnyomni a HOZZÁADÁS gombot. A végső ár máris lecsökkent. Ezután a kövesse a lépéseket a rendelés befejezéséhez! Figyelem! A lejárati idő alatt fel nem használt kuponok automatikusan törlődnek! 

Amennyiben Ön rendelkezik jóváírt Hűségpontokkal, illetve Hűségkuponnal, úgy azokat felhasználhatja a webáruházunkban történő vásárláskor.


5. Minimálisan beváltható hűségpontok

 Jelenleg nincs ilyen korlátozás.

 

6. Rendelésenként maximálisan beváltható Hűségkupon

Jelenleg nincs ilyen korlátozás.

7. Beleszámít-e a Hűségpontokba a szállítási költség?

 Nem. Vásárlói hűségpontok kizárólag a Bútoralkatrészbolt webáruházban vásárolt termékek után járnak, a szállítási költségek után nem jár hűségpont.

 

8. A termékek értéke bruttó (adóval együtt) értendő?

 Igen. Vásárlói pontok a Bútoralkatrészbolt webáruházban vásárolt termékek után járnak, így a termékek adótartalma után is jár vásárlói pont.

 

9. Kapok-e hűségpontokat az akciós termékek után?

 Igen. Hűségpontok az akciós termékek után is járnak.

 

10. Egyszerre több kupont is birtokolhatok?

 Igen, sőt másfajta kuponnnal (pl.ajándék kupon) összevonható, így nagyobb kedvezményt is igénybe tud venni.

 

11.Termékkorlátozások

 Jelenleg a Bútoralkatrészbolt webáruházban egy termékre sem vonatkozik pontbeváltási korlátozás, bár azok a termékek, melyek nem érik el darabáron a 100Ft-ot, nem jár hűségpont.

 

12. Akciós termékekre vonatkozó korlátozás

 Jelenleg a Bútoralkatrészbolt webáruházban nincs olyan akciós termék, amelyre pontbeváltási korlátozás vonatkozik.

 

13. Hűségpontok felhasználásának szabályai

 

  • Hűségpontok kizárólag a Bútoralkatrészbolt webáruházban regisztrált vásárlók számára adhatók.
  • Hűségpontokat kizárólag a Bútoralkatrészbolt webáruházban történő interneten leadott megrendelésével gyűjthet.
  • A Hűségpontok vissza nem téríthetőek, és a vásárlók között sem cserélhetőek.
  • A Hűségpontok semmilyen körülmények között sem cserélhetőek és válthatóak be készpénzre.
  • A Hűségpontok lemondott megrendelés esetén nem kerülnek jóváírásra.
  • Amennyiben Ön Hűségkupon felhasználásával vásárol, úgy a fizetési előtt meg kell bizonyosodnia, hogy a felhasználni kívánt kupon értékével lecsökkent-e a végösszeg.

A vásárlói Hűségkupon számításakor kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási költségek után nem járnak hűségpontok.

 

14. Probléma esetén

 Amennyiben pontgyűjtő hűségprogramunkkal kapcsolatban bármilyen további kérdése merül fel, írja meg nekünk az aruhaz@butoralkatreszbolt.hu mail címre!

 

15. Feltétel

 Az akcióban résztvevő Vásárló elfogadja jelen feltételeket, azokat megértette és azzal, hogy regisztrált, elfogadja, hogy Áruházunk fenntartja a jogot, hogy az alábbiakban közzétett feltételeken egyoldalúan változtasson!

Tájékoztatjuk már regisztrált Ügyfeleinket, hogy Hűségkuponjaikat folyamatosan aktiváljuk!


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Adó 0 Ft
Összesen 0 Ft

Az árak bruttóban értendőek

Fizetés

Reklám

Keresés